• marzo 2009
  L M X J V S D
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  

8 de Març….8 de Marzo 2009… Valencia

cartel_8_marc.jpg
“Les dones decidim si parim o no parim: avortament lliure i gratuit”

Portarem mocadors palestins per a recolzar i visibilitzar desde ací a les Dones Palestines

Diumenge 8 de Març: Manifestació 12 h. eixida: Glorieta

Recorregut: Jardins del Parterre (cantonada C/Pau)Palau de Justicia, Colón, Xátiva, Av. Maqués de Sotelo, Pça. de l’Ajuntament, San Vicent, Pça de la Reina, Micalet y finalitza en la Plaça de la Verge.

Manifiest 8 de març. Dia internacional de les Dones

Les Dones decidim:

Les dones decidim si parim o no parim, avortament lliure i gratuït

Actualment, a l’Estat espanyol avortar és un delicte. N’exigim la despenalització ja! Reivindiquem el dret a gaudir d’una maternitat triada. Reclamem una regulació que garantisca el nostre dret a l’avortament en una forma lliure i gratuïta dins el sistema públic de salut, així com també posar fi a una burocràcia plena de juís de valor, traves i excuses de consciència.

Un pas avant en la coeducació

Exigim una escola pública, laica i coeducativa. Cal un canvi radical en la societat, crear un model social basat en el respecte a la diversitat, una educació en igualtat des de l’escola. ♀ La crisi no la hem de pagar les dones

Les Dones no consentirem que passe el mateix que en altres èpoques de crisi, i que el patriarcat torne a enviar-nos a les nostres cases, de nou a l’àmbit privat de la llar en exclusivitat. La nostra independència econòmica i els assoliments obtinguts fins ara en matèria d’igualtat entre dones i homes no tenen possibilitat de retrocés. Volem un repartiment equitatiu del treball domèstic i de cura per arribar a una vertadera conciliació de la vida personal i laboral.

Avançar en la igualtat social plena i real de les dones lesbianes

Les dones lesbianes hui podem legalment casar-nos i triar la nostra maternitat, decidint la família que volem formar. No obstant això, queda camí per recórrer. El nostre dret a la visibilitat en tots els àmbits públics i privats, i la lluita contra l’heterocentrisme com a norma i com a institució social, ens marca la necessitat de continuar amb un treball social i polític que no podem abandonar. I que encara tenim pendent en la consecució d’una igualtat social plena i real.

Dir NO a la violència contra les dones

A les agressions, als assassinats de dones. Només amb la igualtat efectiva posarem fi a la violència masclista.

Les societats són diverses, les dones som diverses… gaudim de la diversitat

POSA’T EL TEU MOCADOR PALESTÍ EN LA MANIFESTACIÓ DEL 8 DE MARÇ

——————–
Manifiesto 8 de marzo. Día Internacional de las Mujeres

Las Mujeres decidimos:

Las mujeres decidimos si parimos o no parimos, aborto libre y gratuito

Actualmente en el Estado Español abortar es un delito. Exigimos la despenalización ya! Reivindicamos nuestro derecho a disfrutar una maternidad elegida. Reclamamos una regulación que garantice nuestro derecho al aborto en una forma libre y gratuita en el sistema público de salud, acabando con una burocracia llena de juicios de valor, trabas y excusas de conciencia.

Un paso adelante en la coeducación

Exigimos una escuela pública, laica y coeducativa. Hace falta un cambio radical en la sociedad, crear un modelo basado en el respeto a la diversidad, una educación en igualdad desde la escuela.

La crisis no tenemos que pagarla las mujeres

Las mujeres no vamos a consentir que suceda lo mismo que en otras épocas de crisis, y que el patriarcado vuelva a enviarnos a nuestras casas, de nuevo al ámbito privado del hogar en exclusividad. Nuestra independencia económica y los logros conseguidos hasta la fecha en materia de igualdad entre mujeres y hombres no tienen vuelta atrás. Queremos un reparto equitativo del trabajo doméstico y de cuidados para llegar a una verdadera conciliación de la vida personal y laboral.

Avanzar en la igualdad social plena y real de las mujeres lesbianas

Las mujeres lesbianas hoy podemos legalmente casarnos y elegir nuestra maternidad, decidiendo la familia que queremos formar. Sin embargo queda camino por recorrer.

Nuestro derecho a la visibilidad en todos los ámbitos públicos y privados, y la lucha contra el heterocentrismo como norma y como institución social; nos marca la necesidad de continuar con un trabajo social y político que no podemos abandonar. Y que aún tenemos pendiente en la consecución de una igualdad social plena y real.

Decir NO a la violencia contra las mujeres

A las agresiones, a los asesinatos de mujeres. Sólo con la igualdad efectiva acabaremos con la violencia machista.

Las sociedades son diversas, las mujeres somos diversas… disfrutamos de la diversidad.

PONTE TU PAÑUELO PALESTINO EN LA MANIFESTACIÓN DEL 8 DE MARZO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: